mandag 27. november 2017

Flott gjennomføring av NM i Padel

Padel NM i Askim


En stund siden sist! Jeg har i store dele av helge vært på A.C.E i Askim hvor Smaalenene Padel klubb arrangerte NM i Padel, og for en fest med masse stemning og flotte kamper. Det var blandt annet Live-streaming av mange kamper og du finner noen av dem på Padelsport sine sider på Facebook
Jeg og min makker kom dessverre ikke lengerer end kvart-finalen og en samlet plassering på 8-plass. 
Det ble alt for mange personlige feil, som dårlige smash og volly ved nett. Jeg og familien hadde besøk av Team-Nord-Norge, som er "gamle" kollegarer fra Gran Canaria. De hadde ikke spilt på lenge, men gjorde absolutt en flott innsats. Når er det bare å legge seg i hard-trening og får masse kamper, slik at man kan bli enda bedre.

Team Nord-Norge med Padel NM finalist, Fredrik Ask
Flere detaljer og bilder kommer etterhvert.

Deltok du på Padel NM?

torsdag 16. november 2017

Too late!!!

NM i Padel!

Nå er påmeldingen til NM i Padel slutt og fikk du ikke meldt deg og din makker på, må du nesten prøve neste år. Dette blir helt sikkert en begivenhet som er kommet for å bli. Jeg har klart å fange opp at vi kanskje får Padelbaner i Bergen og noe er på gang i Fredrikstad. Kjempe kult!
De som selger Padelbaner må virkelig være våkne nå, for dette "padeltoget" går fort og jeg tror ikke der er mange plasser.

Klikk på bilde til Norges Tennisforbund og du kommer inn på Smaalenene Padel klubb, Facebokk side og der finner du påmeldte til NM i Padel. Det er ikke lenge igjen og jeg gleder meg helt vanvittig! Er det noen som har kjøpt ny padelracket?


mandag 13. november 2017

Siste sjans!!

NM i Padel

Nå går påmeldingsfristen til NM i Padel arrangert av Smaalenene Padel klubb snart ut og vi har fortsatt plass til flere par. Fristen er onsdag 15 november og kampoppsett vil bli presentert der etter. Selv om du kanskje ikke har spilt så lenge, er det bare å melde seg på. Dette blir en opplevelse med god stemning og engasjerte padelspillere.

En liten oppdatering på Star Vie Metheora. Denne padelracketen er en absolutt drøm å spille med og jeg angre ikke på at jeg kjøpte den. Jeg er selvsagt inhabil og mine utsagn er ikke en fullverdig test. Da trenger vi større brede på testgruppen og spesifikke test mål og en test utført over tid. Jeg håper at det etterhvert vil blir utført noen gode og pålitelige "best i test" tester av padelracketer, som ikke er "kjøpt" av en leverandør eller selger av testvinneren.



mandag 6. november 2017

Oppkjøring til NM i Padel

Gjennomkjøring av rygg og Padelracket

Enda en match ble gjennomført på A.C.E lørdag d 4/11 med et par gode Padel-spillere. Ryggen holdt gjennom hele matchen selv om det ble mye strekk og smash. Søndag kjentes litt stiv og støl, men der er vel bare et godt tegn. Jeg er fortsatt super fornøyd med min Star Vie Metheora og angre ikke et sekund på den investeringen. 
Jeg fikk bekreftelse på at et par "gamle" kollegaer fra Gran Canaria og Padel-kompiser komme ned fra Nord-Norge for å delta på NM, blir et herlig gjensyn. 

Litt høylytt stemning fra A.C.E

 

fredag 3. november 2017

Stigespill på A.C.E

Morsomt utfordringspill!  

Har du medlemsskap hos A.C.E i Askim har du nå muligheten for å være med på stigespill. Dette blir nesten som en rangering av de forskjellige Padel-par. Jeg er litt usikker på om det blir både herre og damer spill. Jeg blir ihvertfall å finne på tavlen et eller annet sted.
Legger til innlegget fra Facebook/padelsport padelsport.no 


torsdag 2. november 2017

Padel-serv

Er Padel-serven viktig?

Tjaa vil noe sikkert si og det er ikke alle som får det til på en god måte. Det finnes mange former for serv, men alle skal utføres med slag til ballen under hoftehøyde. Noe slå forhand og andre slår bakhand med og uten skru. Men den er viktig!! og den skal gi deg/dere som server et overtak for å vinne nettopp det poeng. Jeg fant et spennende innlegg på en Svensk padelblogg ved navn Padelfeber. Mange interessante innlegg og kommer helt sikkert til å referer til flere. 

Se her: Padelfeber

 

















onsdag 1. november 2017

Padelsport AS

Padelsport AS

En liten kuriositet på mobilen. Dette ble kjempetøft, når man er Padel-frelst. Så hvorfor har jeg valgt nettopp dette motivet?.Vi har startet et selskap ved navn Padelsport AS og en nettbutikk padelsport.no  våre tanker rundt dette selskapet er at vi skal tilby Padelutstyr fra flere forskjellige leverandør. Det være seg padelracketer, padelbager og klær for dame og herre til Padel.   
Stor takk til www.zendesign.no for en god kvalitet og servise 






Cork Padel Norway på tur til Letohallen!

 Fantastisk padel tur til Letohallen Team Cork Padel på tur til @interpadel_letohallen Fantastisk sted Absolutt verdt turen. Anbefales på d...