Historien til Padel og Padelsport AS

Padel ble grunnlagt i Mexico i 1969, og er størst i Mexico, Argentina, Spania og Andorra. Padel er en relativt ny sport som vokser raskt i Europeiske land. Det har for alvor tatt av i Sverige (vokser raskt i andre Europeiske land også) Sporten er en kombinasjon av tennis og squash. Med to spillere på hvert lag er dette en sosial og morsom aktivitet som gir rask mestringsfølelse. Padel spilles som oftest i Norge sammen med en mellomstor/stor vennegjeng. I Norge popper det opp nye haller/baner, og vi ser at flere og flere mennesker melder interesse for den nye sporten i Norge.

Padel krever mindre styrke og tekniske ferdigheter enn tennis. Dette gjør det til en sport som passer voksne og barn på forskjellige ferdighetsnivåer. Du opplever tidlig mestring, samtidig som du får deg en god treningsøkt. Racketene er mindre enn squash og tennisracketer, og uten strenger. Dette gir spilleren mer kontroll over racketen. 

Padelsport AS drifter ingen haller, trenings-organisasjoner, aktiviteter m.m men fokuserer på å selge padelutstyr av høy kvalitet og fra de beste leverandører. 

Padelsport AS eier av to padel "freaks" fra Østfold, som spiller på ACE trenings og racketsenter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Cork Padel Norway på tur til Letohallen!

 Fantastisk padel tur til Letohallen Team Cork Padel på tur til @interpadel_letohallen Fantastisk sted Absolutt verdt turen. Anbefales på d...