lørdag 8. juli 2017

Utstyr til Padel eller Padeltennis

Utstyr til Padel eller Padeltennis


Hvilket utstyr trenger du så til Padel eller Padeltennis? Du trenger ikke de store mengdene med utstyr. Men vi kommer ikke utenom det aller viktigste, nemlig Padel-racketen. Den er helt unik for å spille Padel. Du kan ikke bruke en "gammel" tennis racket til å spille padel med. Padel-racketen er en racket uten strenger, og er ikke slik vi kjenner racketer fra andre racket-idretter.
Nærmere beskrivelse om Padel-racket. Les mer her

Du trenger følgende:

  •  Padel-racket
  • Padel-baller. Jeg har hørt, lest at baller til padel er like som tennisballer. Det er jeg tvilende til. En padel-ball er mykere 
  • Klær for trening. Tips!! Jeg anbefaler shorts med lommer eller clips (damer/jenter) som spiller i tennisskjørt eller tights. Det er enklere å spille om du ikke må holde en ekstra ball i hånden, om første serven er god. Tenk også på sikkerheten!! Ikke la baller ligge rundt på banen, da dette øker risikoen på å tråkke på ballen og dermed få langvarige skader. Legg eventuelle ekstraballer opp ved nettet.
  • Innesko. Det er sikkert flere som lure på hvorfor vi trenger inne sko, når de fleste gangene vi ser padel, er dette utendørs. Det er rett og slett fordi, de banene som er anlagt i Norge ligger innendørs og eierne ønsker å ta vare på disse. Det finnes så klart egne padel-sko med såler spesielt utviklet til underlaget, men det er ikke et krav. Til å begynne med bruker man de sko man har, og ser hvordan de "sitter" på underlaget. Jeg like best å kunne "skli" frem til en kort ball ved nettet, men alle liker ikke dette.
Ballclips 

Dette var litt tips og råd om utstyr til Padel

Lykke til videre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Cork Padel Norway på tur til Letohallen!

 Fantastisk padel tur til Letohallen Team Cork Padel på tur til @interpadel_letohallen Fantastisk sted Absolutt verdt turen. Anbefales på d...