mandag 30. juli 2018

WORLD SENIORS PADEL CHAMPIONSHIPS 2018 - MALAGA

WORLD SENIORS PADEL CHAMPIONSHIPS 2018 - MALAGA


Nytt av året 2018 skal det for første gang avholdes World Seniors padel Championship i Malaga. 
Norge er som kjent en "ny" nasjon i Padel miljøet, men ikke desto mindre skal Norge stille lag.
Det blir både dame og herre lag representert fra Norge. Da Padel er ganske nytt i Norge, er det begrenset med etablerte padel klubber i Norge. Jeg mener at vi "bare" har to klubber pr dags dato og de er Smaalenene Padel klubb og Moss Padel
De spillere som skal til Malaga å spille Senior Padel VM vil i hoved sak komme fra Smaalenene Padel klubb, da dette er den største i forhold til antall medlemmer og kvalitet.

World Seniors padel Championship  
Jeg har som medlem av Smaalenene Padel Klubb fått muligheten til å spille om en plass på +45 laget. Det er enda ikke fastlagt, hvem som skal spille i de forskjellige klasser. Sjansen for en plass er til stede og det blir mye Padel i de neste måneder.  Så her er det bare å følge med. Tanken er at jeg vil være mer aktiv her på siden, med info og bilder fra treninger.
I følgende klasser skal det spilles:
Herre: +35, +40, +45, +50, og +55
Dame: +35, +40, og +45

Har du ikke prøvd Padel, ja da er det bare å komme i gang 😃😃😃 og din nye Padelracket eller Padelutstyr finner du hos padelsport.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Cork Padel Norway på tur til Letohallen!

 Fantastisk padel tur til Letohallen Team Cork Padel på tur til @interpadel_letohallen Fantastisk sted Absolutt verdt turen. Anbefales på d...